19 Kasım 2009 Perşembe

Burcuvazinun topla oynama orani % 80'lere çikti

Kendini solda hisseden hemen herkes topi birbirine birakayi.
“Önce o girsun, top ona daha yakin. Yok önce bu girsun, ben sonra girerum. Hem şimdi çok erken. Halk da çok bilunçsuz canum. Gerici, sağci, Amerikanci, IMF’ci, kendisini silindir gibi ezen partilere oy vereyi. Kurtuluşuni, kendisini soyanlarda arayi. Hiçbir temel soruniyla ilgilenmeyi, ilgilenenleri de linç etmağa kalkayi. Biraz bilinçlensun ondan sonra girerum topa. Ayrica ben entelektuelim. Ezilen yiğinlar akil fikir istersa bende çok, istedukleri kadar verurum. Ama bu kadar cahil kalabaluklarla beni şimdiluk muhatap etmayun.”
Efendum böylece markajsuz kalan kapitalizum ve onun borazanlari topla oynama oranini % 80’lere çikardi. Ha, diyebilursunuz ki muhim olan topla oynama orani değildur, bir kontratakla işi bitururuz. Kontranuza kuvvet.

1 yorum:

Game Theory dedi ki...

Sevgili Marx Emiçe; bize yalan söylüyorsun. Fatih Terim misali poh pohluyorsun bizi. kalecimiz sosyaldemokrat, kova yaşar misali 8 yedi. daha bir golümüz bile yok. ligden çekilme vakti geldi. sponsorumuz bile yok! barcelona gibi forma reklamı almıyoruz. bu liberaller şampiyonlar liginde cirit atıyor. biz daha ulusal lige bile çıkamdık!!! san marinolaştırıldık...